Advokatfirma – Der dækker hele Danmark

Jensen Advokatfirma – Den bedste rådgivning og hjælp

Vi er specialister i erstatning

Hvis du har fået en personskade og ønsker erstatning, kan det være afgørende for din sag, at du bruger en advokat med erfaring omkring netop personskader.

Jensen Advokatfirma har specialiseret sig i erstatnings- og forsikringsret, og relaterede områder som færdselsuheld, patientskader, arbejdsskader og voldsoffersager.

 

Læs mere om erstatningsret

 

Få hjælp til nabosager

Tvister og retssager – og konflikter i det hele taget – er uundgåelige i et dynamisk samfund. Hos Jensen Advokatfirma tror vi på, at vi kan gøre en forskel, og at godt advokatarbejde enten kan forhindre en konflikt i at brede sig eller bringe konflikten til en hurtigere afslutning.

 

Læs mere om naboret

Kontakt os





    Familieadvokat

    Det er altid det enkelte familiemedlem, der står i centrum, når familieretten kommer i spil. Men familieretten har mange ansigter og kræver specialviden.

    Hos Jensen Advokatfirma har vi specialiseret os i familieret.

    Erhvervsadvokat

    Jensen Advokatfirma tilbyder en lang række ydelser i forbindelse med selskabsstiftelse. Med andre ord: Vi fjerner “bøvlet” og sikrer dig hurtig og præcis ekspedition.

    Grundydelsen omfatter personlige individuelle møder hvor de juridiske aspekter hele vejen rundt om selskabsstiftelsen drøftes. Læs mere om selskabsstiftelse.

    Bolighandel? Brug Jensen Advokatfirma

    Hos Jensen Advokatfirma får du professionel rådgivning af en specialiseret boligadvokat , hvis du ønsker at sælge eller købe bolig.

    Vi har konkurrencedygtige priser på advokatskøder.

    Læs mere om boligret

    Advokatfirma – Der dækker hele Danmark

    Jensen Advokatfirma – Vi giver den bedste rådgivning og hjælp

    Advokatfirma med substans

    Når du har behov for en advokat eller i det hele taget juridisk assistance, er det altid en alvorlig sag. Det ved vi, og det agerer vi ud fra – uanset om der re tale om en simpel skødeskrivning eller en kompliceret sag, der handler om for eksempel tvangsfjernelse af børn eller erstatning for en personskade.

    Vores omfattende og dybe juridiske erfaring kombineret med det faktum, at vi reelt er landsdækkende gør, at du kan få den advokatbistand af den helt rigtige advokat. Hver gang og uanset sagstypen.

    At du så samtidig får et bagland af sekretærer og andet kompetent personale er blot endnu en af mange fordele, du har som klient hos Jensen Advokatfirma.

    For dig som klient er det også væsentligt at vide, at du får yderst gennemsigtige og konkurrencepriser priser (salærer) på alle opgaver hos os. Sådan mener vi, du har fortjent det.